VALBEVEILIGING op uw DAK in regio Bennebroek

Het werken op grote hoogtes is niet zonder risico. Al vanaf een hoogte van 2,5 meter kan een val erg gevaarlijk zijn. Daarom is goede valbescherming op uw dak onmisbaar, zeker wanneer het dak regelmatig gebruikt wordt tijdens werkzaamheden of als passage. Wij hebben jarenlange ervaring met het inventariseren van de risico's van uw dak en bieden oplossingen op maat. Lees hier meer over onze valbeveiligingen voor veilig werken op hoogte.

Neem contact op voor meer informatie

Valbeveiliging

Het is voor een pandeigenaar belangrijk om de veiligheid van mensen op daken te kunnen waarborgen. Heeft u zo'n pand waarbij u twijfelt over de veiligheid? Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van daken van verschillende beveiligingen ter valpreventie volgens alle geldende normen. Zo kunt u met een gerust hart uw dak (laten) gebruiken. Tevens verzorgen wij het hele traject met betrekking tot het monteren van valbeveiliging en het onderhoud.

veilig werken op hoogte

Vernooy Dakwerken B.V. uit Bennebroek levert en installeert veiligheidssystemen om werken op hoogte veilig te laten verlopen. Daarbij werken wij uitsluitend op basis van de nieuwste technieken en de modernste oplossingen voor uw veiligheid. Hierbij kunt u denken aan onder andere ankerpunten, lijnsystemen, dakhaken, ladderstoppers, hekwerken en muurankers op uw dak. Al onze producten voldoen aan de geldende normen, zoals NEN 795.


U kunt bij ons ook terecht voor ondersteuning bij het maken van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Met de uitkomsten en aanbevelingen uit deze rapportage maken wij voor u een voorstel om de veiligheid van het werken op uw daken zeker te stellen. Wilt u graag meer informatie over de valbeveiliging op uw dak of onze systemen voor gebiedsbegrenzing? Of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen voor een inventarisatie van uw dak? Neem gerust contact met ons op

Neem contact op