Veelzijdig dakdekkersbedrijf uit Bennebroek

Naast dakbedekking kunt u bij Vernooy Dakwerken B.V. ook terecht voor andere diensten. Voor elk type dak bieden wij een ruime keuze aan opties. Hier leest u meer over onze diensten. Klik op de knoppen voor meer informatie over de desbetreffende dienst!

Hellende daken

Wilt u de dakpannen op uw woning laten vervangen? Of heeft u liever stalen dakpanelementen of shingles? Wij hebben jarenlange ervaring met hellende daken.

Lees hier over de opties

Zink- & loodwerk

Het goed en duurzaam verwerken van lood- en zinkwerk vraagt om een zeer specialistische uitvoering. Vernooy Dakwerken B.V. heeft hier ruime ervaring mee. Al jaren voeren wij naar tevredenheid deze werkzaamheden uit. Zo doen wij onder meer lood- en zinkwerk voor Monumentenwacht Nederland.

Lees meer over onze zink- & loodwerkzaamheden

Valbeveiliging

Veiligheid op daken is van vitaal belang voor u en iedereen die het dak betreedt. Bent u op zoek naar dakveiligheid? Wij bieden u de benodigde bescherming op hoogte.

Meer over valbeveiliging

Platte daken

Vernooy Dakwerken B.V. biedt een ruime keuze aan dakbedekkingen, afgestemd op uw wensen en de omstandigheden van uw dak. Zo kunnen wij ieder dak een gegarandeerde bescherming bieden tegen de invloeden van het weer. 

Wij bieden onder andere:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • EPDM-dakbedekking
  • Kunststof dakbedekking
Meer informatie

Groendaken

Altijd al een dak met begroeiing gewild? Groendaken zien er niet alleen mooi uit, maar bieden ook vele gebruikers en financiële voordelen. Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Meer over groendaken

Overige diensten

Heeft u ander dakwerk dat u graag zou willen uitbesteden of heeft u bijvoorbeeld last van een lekkage of wilt u gewoon eens een erkende specialist naar uw dak laten kijken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Vernooy Dakwerken B.V..

Neem vrijblijvend contact op