Schuin dak  in Bennebroek

Een mooi schuin dak is de kroon op ieder huis, schuur of pand. Het vergroot de uitstraling van ieder gebouw. Daarnaast is dakbedekking essentieel bij het goed isoleren van een dak. Laat daarom het bedekken van uw dak over aan vakmannen met jarenlange ervaring. Lees hier meer over onze diensten als schuin-dakbedekkers of neem direct contact op.

Contact opnemen

Professioneel gelegde pannendaken

De meeste hellende daken zijn uitgevoerd met dakpannen. Dakpannen zijn zeer duurzaam en geven een mooie uitstraling aan ieder schuin dak. Er zijn zeer veel keuzemogelijkheden voor zowel keramische als betonnen dakpannen. De vorm en kleur van de dakpan is uiteraard zeer belangrijk. Wilt u een vrijblijvend advies over dakpannen, een dak isoleren of zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Neem contact op voor advies

Shingle daken

Shingles zijn duurzaam, licht in gewicht en uiteraard in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. De meeste shingles worden in bitumen uitgevoerd en zijn aan de bovenzijde voorzien van een granulaatafwerking in kleur. De shingles kunnen in principe op elk willekeurig dak worden toegepast, mits de hellingshoek een minimale helling heeft van 25 graden. Een schuin dak isoleren werkt perfect met shingles.

Stalen dakpannen

Als u op zoek bent naar dakpannen met een laag eigen gewicht en een goede isolatie, dan zijn stalen dakpannen ideaal voor u. Vanaf een geringe hellingshoek kunnen deze dakpannen toegepast worden. Ideale dakbedekking voor lichte constructies.