Van dakpannen tot groendaken

Naast dakbedekking kunt u bij Vernooy Dakwerken ook voor andere diensten terecht. Voor elk type dak bieden wij een ruime keuze aan opties. Bent u benieuwd geworden? Bekijk hieronder het overzicht.

Valbeveiliging

Veiligheid op daken is van vitaal belang voor u en iedereen die het dak betreed. Bent u op zoek naar dakveiligheid? Wij bieden u de benodigde bescherming op hoogte.

Hellende daken

Wilt u de dakpannen op uw woning laten vervangen? Of heeft u liever stalen dakpanelementen of shingles? Wij hebben jaren lange ervaring met hellende daken.

Kunststof en EPDM dakbedekking

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijkere dakbedekking? Kunststof dakbedekking is 100% recyclebaar en warmtereflecterend. Wij zijn verwerker en dealer van SIKA-SARNAFIL hoogwaardige kunststof dakbedekking. Uiteraard hebben wij ook ruime ervaring met EPDM dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kan op verschillende manieren worden aangebracht. Kiest u bijvoorbeeld voor een dakbedekking met of zonder grind of granulaat? Ook is bituminieuze dakbedekking in verschillende kleuren beschikbaar.

Zink- & loodwerkzaamheden

Het goed en duurzaam verwerken van lood- en zinkwerk vraagt om een zeer specialistische uitvoering. Vernooy Dakwerken heeft hier ruime ervaring mee. Al jaren voeren wij naar tevredenheid deze werkzaamheden uit. Zo doen wij onder meer lood- en zinkwerk voor Monumentenwacht Nederland. 

Groendaken / Dak begroeiing


Altijd al een groendak gewild? De groendaken zien er niet alleen mooi uit, maar bieden ook vele gebruikers- en financiële voordelen. Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Metsel- en voegwerk schoorstenen


Moet uw schoorsteen opnieuw gevoegd of in zijn geheel opnieuw opgemetseld worden. Uiteraard kunt u hier voor bij ons terecht. 
 

Dakinspectie, beheer en herstel van lekkages

Goed onderhoud van uw dakbedekking betekent dat u langer kunt genieten van uw dak. Laat het beheer of de inspectie van uw dak(en) aan ons over. Heeft u last van lekkages? Wij lossen het voor u op. Lekkages na werktijd of in het weekend? Geen probleem. Onze 24-uursservice staat altijd voor u klaar (06-21385760).