Vergroot de uitstraling van
uw huis of pand

Professioneel gelegde pannendaken

De meeste hellende daken zijn uitgevoerd met dakpannen. Dakpannen zijn zeer duurzaam en geven een mooie uitstraling. Er zijn zeer veel keuze mogelijkheden voor zowel keramische als betonnen dakpannen. De vorm en kleur van de dakpan is uiteraard zeer belangrijk. Wilt u een vrijblijvend advies over dakpannen of zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Shingle daken

Shingles zijn duurzaam, licht in gewicht en uiteraard in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. De meeste shingles worden in bitumen uitgevoerd en zijn aan de bovenzijde voorzien van een granulaat afwerking in kleur. De shingles kunnen in principe op elk willekeurig dak worden toegepast mits de hellingshoek een minimale helling heeft van 25 graden. 

 

Stalen dakpannen

Als u op zoek bent naar dakpannen met een laag eigen gewicht, dan zijn stalen dakpannen ideaal voor u. Vanaf een geringe hellingshoek kunnen deze dakpannen toegepast worden. Ideale dakbedekking voor lichte constructies.

Wilt u meer te weten komen over onze pannendaken? Of heeft u een vraag over een ander soort dakpan? Neem contact met ons op.

Referenties

'Dankzij de inspanningen van uw bedrijf is het dak de 'kroon' op ons huis!'

H.P. Dom
Haarlem

'Het leveren van een nieuwe dakbedekking op een schuur. Uitstekend!'

R. van de Mark
Hillegom