Over Vernooy Dakwerken

Ons bedrijf Vernooy Dakwerken is een regionaal georiënteerd dakdekkersbedrijf (regio Noord- en Zuid-Holland) dat gevestigd is in Bennebroek. We zijn in 1987 opgericht en houden ons voornamelijk bezig met dakrenovatie en het aanbrengen van nieuwe daken (zowel platte als hellende daken). Naast bitumineuze dakbedekkingen en kunststof dakbedekkingen werken wij ook met EPDM dakbedekkingen. Ook hebben wij behalve de traditionele keramische dakpannen ervaring met shingles en stalen dakpanelementen. Ook voor lekkages, dakenbeheer, lood- en zinkwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Lid van VEBIDAK

Wij zijn al ruim 25 jaar een erkend dakdekkersbedrijf en behoren hierdoor tot de selecte groep van VEBIDAK-leden.

VEBIDAK (de Vereniging Dakbedekkings- branche Nederland) ondersteunt de dakbedekkingsbranche op vele gebieden, bewaakt kwaliteitsnormen en draagt bij aan cursussen en opleidingen.

 

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, Verenigingen Van Eigenaren (V.V.E.’s), bouwbedrijven en woningbouwverenigingen.
Ook hebben wij ervaring met monumentale panden en zijn wij dealer van SIKA-Sarnafil (kunststof dakbedekking).

De meeste werkzaamheden vinden plaats in de regio Noord- en Zuid-Holland. Bevindt u zich buiten deze gebieden? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Wij nemen elk dak uiterst serieus en zien er de uitdaging in om voor ieder dak een duurzame oplossing te bedenken en te realiseren. 

 

Onze werkwijze

Wij zullen allereerst met u een afspraak maken voor een dakinspectie. Vervolgens informeren wij u grondig over de toestand van uw dak. Daarna wordt er gekeken hoe wij tot een oplossing kunnen komen. Hierna brengen wij u dan offerte uit. Hierin komen alle afspraken (planning, materialen, prijzen, garantie en dergelijke) te staan en wordt het uit te voeren werk stapsgewijs beschreven. Na uw goedkeuring kunnen wij aan de slag.

Uiteraard zullen wij u tijdens de werkzaamheden proberen zo min mogelijk tot last zijn.